Dyrekød fra New Zealand er et kvalitetsprodukt, og med vores arbejde er vi en del af det. Det er vi stolte af.

- Paddy Boyd, Hjorteavler

New Zealand – det er langt borte. Produkterne derfra, som finder vej til os, skal have en udsædvanlig kvalitet, lige som hjortekødet, hvilket mørt, fedtfattigt og særpræget uden at være penetrant, opfylder de europæiske top kokkes krav.

- Bernd Matthies, Foodjournalist og kritiker
Her er alt så naturligt som muligt. Vi repræsenterer de grundlæggende principper for moderne farmmanagement, for at give dyrene den maksimale frihed, den bedste ernæring og for at vide at de er bedst muligt beskyttede og forsynede.
- Innes Moffat, Deer Industry New Zealand
Dyrekød fra New Zealand har en stabil, pålidelig kvalitet, helt uafhængigt af sæsonudsving. Især i sommermånederne er kødet for mig et godt og sundt alternativ til okse- og svinekød.
- Sternekoch Carmelo Greco, Ristorante Carmelo Greco in Frankfurt
New Zealand hjort™ havde et perfekt planlagt program til mig. Jeg kunne fortælle i en hel dag, hvad jeg har fået med af faglige og personlige erfaringer.
- Ricky Saward, finalist af Young Chef Exchange Program 2013

Vildt på grillen er in, og dyrekød fra New Zealand er ideelt til dette. Det er meget mildt i smagen og udskæringerne er perfekte, så at der kun er få afskæringer. På grund af dette er det muligt at holde omkostningerne nede.

- Ralf Bos, Bos Food

Dyrekød fra New Zealand har en stabil, pålidelig kvalitet, helt uafhængigt af sæsonudsving.  På grund af de gode udskæringer er det tidssparende at forarbejde kødet, og konsistensen og den runde smag behager alle vores gæster.

- Volker Drkosch*, Restaurant Victorian, Düsseldorf

Dyrekødet fra New Zealand kan meget godt kombineres med andre produkter, og fordi det er til rådighed hele året rundt, muliggør det utallige opskrifter og tilberedelsesmetoder.

- Carmelo Greco*, Ristorante Carmelo Greco, Frankfurt

Kvaliteten er skøn og man får et meget godt produkt til en rimelig pris. Jeg tilbereder gerne dyrekød fra New Zealand Sous Vide, fordi den milde kødsmag på denne måde kommer godt til sin ret.

- Thomas Fischer, Brasserie – Die Bank, Hamburg

Udskæringerne fra New Zealand hjort™ er så gode, at man næsten ikke har nogen afskæringer. Kødet kan bruges på mange forskellige måder, og kvaliteten passer ganske enkelt.

- Michael Huber, Restaurant Huber, München

Jeg vil friste folk og vise køkkenklassikere på en anden måde. Dyrekød fra New Zealand er et konstant fremragende produkt, som giver mig den nødvendige sikkerhed i planlægningen. Kødet duppes tørt og hviler i få minutter – og så kan jeg allerede forarbejde det højkvalitative produkt.

- Sebastian Roisch, Zenzakan, Frankfurt

Dyrekød fra New Zealand lader sig tilberede uden kompliceret proces og giver mig mange muligheder for kreativitet, især inden for området af forretter. På grund af de optimale udskæringer er kødet klar til tilberedningen og meget godt at forarbejde. Og fordi det også er tilgængeligt hele året rundt, kan jeg meget nemt planlægge og kalkulere.

- Matthias Gleiß, Restaurant Volt, Berlin